Laserterapi

Mitt nyeste innkjøp er en lasermaskin til behandling.


Hva er laser?

MLS terapi – samarbeid mellom forskjellige laserlys.

MSL terapi er en ny innovativ behandling siden den kombinerer og synkroniserer spesifikke laserlys som hver for seg har sin egen karakteristisk terapeutisk effekt. På denne måten forsterkes alle laserlysets positive effekt ved behandling av forskjellige lidelser.

Det er forsket mye på laserterapi og vi vet at en kontinuerlig laser med en bølgelengde på 808nm virker raskt på inflammasjon og ødem – den stimulerer blod og lymfesystemet og skaper en raskere reabsorpsjon som igjen gir en smertelindrende effekt da inflammasjon og hevelsen minsker. Mens en pulserende laser med bølgelengde på 905nm har en raskere effekt på smerte siden den har evnen til å skape smertelindring – laserstrålene virker inne på de grove myelinomsluttede Aa nervefibrene.

Samkjøring og synkronisering av disse laserbølgelengdene via et patentert multidiodesystem(Multiwave Locked System) gir en MSL® puls med kraftfulle terapeutiske egenskaper.

Disse to laserbølgetypene vil til sammen gi en effektiv behandling av lidelser som artritt, bursitt, hevelser/ødemer, sene. Ligament og muskelskader, muskelstrekk, smerter og problemer i bevegelsesapparatet, forkalkninger, øker sårheling og mye mer.

Apparatet er FDA godkjent

Share This