DittDyrsHelse As

Heidi Bye Svartangen

Muskelterapeut og Naturmedisinsk Dyreterapeut(veteropat)

Mitt navn er Heidi Bye Svartangen(f.05.09.77). I hele mitt liv har jeg vært interessert i dyr og deres helse og velferd. Jeg har drevet med hestesport siden jeg var 6 år og har stor innsikt i livet til idretts- og hobbyhester. Jeg giftet til meg min første hund, en strihåret dachs som dessverre døde fra oss 14 år gammel. Vi har også to nydelige katter som holder stallen fri for mus. 08.06.2010 fikk vi et nytt tilskudd til familien, ei nydelig Dansk-Svensk gårdshund tispe som vi kaller for Sol.

Jeg har jobbet som veterinærassistent siden 2000. Jeg startet som praktikant ved Nøtterøy Dyreklinikk hvor jeg raskt kjente at jeg hadde funnet en jobb jeg elsket. Senere fikk jeg jobb som veterinærassistent ved Horten Dyreklinikk, hvor jeg i 2002 ble medeier. Her jobbet jeg sammen med fantastiske medarbeidere.

I 2012 startet jeg min egen naturmedisinske klinikk for dyr på Revetal. Klinikken heter DittDyrsHelse As, her ønsker jeg å kunne ha full fokus på å bedre dyrenes helse på en helhetlig og naturlig måte.

I 2003 utdannet jeg meg til Diplomert Hundemassør og har tatt flere kurs innen rehabilitering. Siden det har jeg utviklet noe jeg kaller muskelterapi, denne behandlingen jobber dypt med muskelfibrene og gir utrolige resultater på skader og problemer innenfor bevegelsesapparatet. Jeg behandler alle slags dyr, store som små.

Jeg underviser også i muskelterapi ved Norsk Akademi for Naturmedisin, hvor jeg også har studert veteropati (naturmedisin for dyr) Dette er et 5 års studie hvor en har 50 % veterinærmedisin og 50 % naturmedisin. Vi lærer om dyrenes sykdommer, symptomer, anatomi og fysiologi og hvordan vi best kan behandle med alternativ medisin. Jeg ble ferdig utdannet Veteropat NAN 2010.
Jeg synes det er viktig å ha fokus på hvordan veteropater og veterinærer kan jobbe sammen mot et helhetlig behandlingstilbud for dyrene, hvor en utfyller hverandre.

I 2012 har jeg videreutdannet meg innen laserterapi og kraniosakralterapi og tilbyr nå disse behandlingene.

Til slutt må jeg takke min mann, Bjørn Tommy Svartangen og våre to nydelige barn, Vetle (f.2003) og Embla(f.2005), for at de støtter meg og holder ut med mine mange prosjekter. Vi bor på et lite småbruk i Høyjord, hvor vi stortrives.

 

Share This